Gatering

DSC_3225.jpg
DSC_3223.jpg

catering palvelee Levillä ja Ylläksellä. Catering listaltamme löydät valmiit menut mökkiin arkeen ja juhlaan. Tarjoamme myös luksusasiakkaille henkilökohtaista räätälöityä palvelua, etiketin mukaan. 

Meän keittiömestarimme taitavat suomalaisen keittiön kaivaen sopivasti vivahteita eri maakunnista lappilaisien makujen viereen. Teemme 3-5 ruokalajin kokonaisuuksia viinisuosituksineen, ja ammattitarjoilijamme kattavat puitteet sekä tarjoilevat herkulliset annokset pöytiin.

Mettänväki  on myös erikoistunut tulilla valmistettavaan ruokaan.  Kokkimme käy ennen kokkailuja katsomassa kohteenne varustuksen ja saapuessaan hän tuo tarvittavat välineet mukanaan ja vie ne myös pois. Tämä on helppo ja siisti tapa tarjota vieraille tai vaikkapa perheelle unohtumaton ateria. Kyseessä on moniaistillinen kokemus tuoksuineen, liekityksineen ja makuineen. Halutessanne voimme viedä teidät retkelle, jossa kerätään osa mausteista matkan varrelta.

 Raaka-aineet tulevat meille läheltä, näin ruoka on puhtaampaa ja jättää pienemmän jalanjäljen.

Mikäli haluat tutustua Catering-menuumme ota rohkeasti yhteyttä. Menun valinnan jälkeen teemme myös viinisuositukset annoskohtaisesti.

DSC_2974.jpg

Ravintola Halla, Ylläs

four-friends-toasting-in-a-restaurant-top-view-PLVMAMM.jpg
table-set-for-breakfast-at-restaurant-SHPWGBV.jpg

Ravintola Halla tarjoaa päivittäisen lounasbuffan lisäksi sesonkiaikoina iltaisin  a la carte -listan. Listaltamme löytyy Lapin neljä vuoden aikaa paikallisista raaka-aineista valmistettujen annosten muodossa. Tule maistamaan arktinen luonto lautasellasi. 

 


mikäli haluat tehdä varauksen tai kuulla palveluistamme lisää, ota yhteyttä