DSC_3198.jpg
 

METTÄNVÄKI

Mettänväki sai alkunsa ajatuksesta tehdä asiat toisin. Tuotimme alussa Levillä erilaisia ulkoaktiviteetteja ja teimme ruokaa pienimuotoisesti mökeissä ja tulilla. Aika pian toiminnan alussa saimme pyynnön kehittää alueelle myös VIP-pavelukokonaisuuksia.  Palvelusta tulikin nopeasti yksi myydyimpiä tuotteitamme. Omalta osaltaan myös catering on kasvanut Laturavintola Hanhipirtin ( Levi) ja Ravintola Hallan ( Ylläs) avulla. Tällä hetkellä olemme yksi suurimpia cateringpalveluiden tuottajia Tunturi-Lapin alueella.  

Ohjelmapalveluissa meillä pääraaka-aineena on hiljaisuus, visuaalisuus ja tunne. Ollessamme luonnossa pyrimme antamaan asiakkaalle mahdollisuuden oppia kuuntelemaan luontoa ja havainnoimaan sitä. Tulilla oppaamme kertovat tarinoita Lapista, suomalaisuudesta ja Suomessa elämisestä, siitä miten asiat on tehty ja ajateltu ennen.

 Mettänväki on täydenpalvelun DMC, joka palvelee Levillä ja Ylläksellä.

Katso asiakkaiden kommentteja täältä:

YMPÄRIVUOTISET AKTIVITEETIT

Lähde kanssamme vaeltamaan, kalastamaan, melomaan tai etsimään revontulia Lapin ylämaille ja tuntureille. Tarjoamme ympärivuotisesti luonnonrauhaa ja kauneutta kahdessa mahtavassa, mutta toisistaan eroavassa lokaatiossa Tunturi-Lapissa.  

KESÄ

Kaikki kesäaktiviteettimme löydät  TÄÄLTÄ.

Kaikki kesäaktiviteettimme löydät TÄÄLTÄ.

TALVI

Kaikki talviaktiviteettimme löydät  TÄÄLTÄ.

Kaikki talviaktiviteettimme löydät TÄÄLTÄ.