REVONTULET

aurora-borealis-and-silhouette-of-a-woman-with-3UB47KX.jpg
northern-lights-in-winter-forest-EGAU725.jpg

Revontulijahti (Levi)

Starttaamme auton Levin matkailun pihasta ja pakkaamme mukaan pientä evästä.  Aluksi kierrämme tunturin lähimaastossa ja suuntaamme noin 20 km pohjoiseen Raudusjärven rannalle. Laitamme kotaan tulet ja nautimme kuumista juomista. Rannalla voimme ihailla pohjoiseen aukeavaa taivasta ja jos ollaan onnekkaita revontulia.  Retken aikana opas kertoo suomalaisia ja saamelaisia uskomuksia sekä tarinoita liittyen revontuliin.

Kesto: 3-4 tuntia

Revontulia ihastelemaan lumikengin (Levi)

Puemme Levin matkailun edessä lumikengät ja käymme läpi niihin liittyvää tekniikkaa, testaamme otsalamput ja suuntaamme kohti Immeljärven rantaa. Nousemme Kätkätunturin rinnettä kunnes pohjoinen taivas avautuu eteemme. Kirkkaalla säällä maisema ja miljoonat tähdet ovat henkeä salpaava näky ja jos ollaan onnekkaita voimme ihailla taivaalla tanssivia revontulia. Laskeudumme hiukan matkaa alas kodalle nauttimaan kuumaa juomaa ennen takaisin paluuta.

Kesto: 3-4 tuntia


JOS HALUAT TEHDÄ VARAUKSEN, SINULLA ON KYSYTTÄVÄÄ TAI ERITYISTOIVEITA LIITTYEN PALVELUIHIMME, VOIT LAITTAA MEILLE SÄHKÖPOSTIA TAI SOITA ALLA OLEVAAN NUMEROON