HALLA cATERING

DSC_3226.jpg

Mettänväki tuottaa myös catering palveluita. Meän keittiömestarimme taitavat suomalaisen keittiön kaivaen sopivasti vivahteita eri maakunnista lappilaisien makujen viereen. Teemme 3-5 ruokalajin kokonaisuuksia viinisuosituksineen, ja ammattitarjoilijamme kattavat puitteet sekä tarjoilevat herkulliset annokset pöytiin.

Mettänväki on erikoistunut myös tulilla valmistettavaan ruokaan.  Kokkimme käy ennen kokkailuja katsomassa kohteenne varustuksen ja saapuessaan hän tuo tarvittavat välineet mukanaan ja vie ne myös pois. Tämä on helppo ja siisti tapa tarjota vieraille tai vaikkapa perheelle unohtumaton ateria. Kyseessä on moniaistillinen kokemus tuoksuineen, liekityksineen ja makuineen. Halutessanne voimme viedä teidät retkelle, jossa kerätään osa mausteista matkan varrelta. 

Raaka-aineet tulevat meille läheltä, näin ruoka on puhtaampaa ja jättää pienemmän jalanjäljen.

Mikäli haluat tutustua Catering-menuumme, ota rohkeasti yhteyttä. Menun valinnan jälkeen teemme myös viinisuositukset annoskohtaisesti.

Lisätietoja sekä ruokalista löytyvät TÄÄLTÄ


RAVintola HALLA YLLÄksellä

four-friends-toasting-in-a-restaurant-top-view-PLVMAMM.jpg

Ravintola Halla tarjoaa päivittäisen lounasbuffetin lisäksi sesonkiaikoina iltaisin a la carte -listan. Listaltamme löytyy Lapin neljä vuodenaikaa paikallisista raaka-aineista valmistettujen annosten muodossa. Tule maistamaan arktinen luonto lautasellasi. 

Lisätietoja sekä ruokalista löytyvät TÄÄLTÄ


Hanhipirtti Levillä

DSC_3297.jpg

Laturavintola Hanhipirtti palvelee hiihtäjiä, kelkkailijoita ja majoittujia talvisesongilla. Pirtillä tarjoillaan keittolounasta ja tilauksesta muitakin kokonaisuuksia. Hanhipirtiltä liikkuja saa maistuvimmat munkit, pannukahvin sekä suolaiset ja makeat itsetehdyt piiraat. Sesongilla 19-20 otamme käyttöön myös majoitustiloja, jolloin voit kokeilla yöpyä tunturien juurella keskellä arktista luontoa ja nauttia luonnosta, miljoonista tähdistä ja mahdollisesti revontulista. 


JOS HALUAT TEHDÄ VARAUKSEN, SINULLA ON KYSYTTÄVÄÄ TAI ERITYISTOIVEITA LIITTYEN PALVELUIHIMME, VOIT LAITTAA MEILLE SÄHKÖPOSTIA TAI SOITA ALLA OLEVAAN NUMEROON