VIP

DSC_3226.jpg
DSC_3234.jpg

VIP -palvelut ovat suurin tulosalueemme. Tuotamme tasokkaita kokonaisuuksia asiakkaan laskeutumisesta lentokentälle aina paluulentoon saakka. Asiakkaanamme ovat viihtyneet mm. monet maailman tähdet, kuninkaalliset kuin myös talouselämän vaikuttajat.

 

Palveluihimme kuuluu:

 

- Hospitality airport service- vastaanotto palvelut kentällä tai suoraan koneelta/koneeseen.

- Transfer service - kuljettajan palvelut laadukkaalla kalustolla, myös turvallisuussuunnittelu

- Hospitality accommodation service- huolehdimme majoituskohteen pienet yksityiskohdat kuntoon (kukat, kynttilät, alkumaljat ja welcoming package)

- Hosting service- ryhmä/ henkilökohtainen host huolehtii viipymän saumattomasta sujumisesta sekä aikatauluista ja ohjelmista

- Catering service- keittiömestarimme sekä tarjoilijamme tekevät vierailusta ikimuistoisen. Menustamme löytyy paljon perinteitä ja myös fuusiota sitä hakeville.

- Maintenance service- luksus lähtee yksityiskohdista ja siisteys on ehdotonta. Oma huoltotiimimme huolehtii välisiivoukset tehokkaasti ja huomaamattomasti. 

- Arctic Experiences- ohjelmapalveluyksikkömme toteuttaa turvalliset ja laadukkaat aktiviteetit arktisessa luonnossa yksityisyydestä huolehtien. 

DSC_3265.jpg

JOS HALUAT TEHDÄ VARAUKSEN, SINULLA ON KYSYTTÄVÄÄ TAI ERITYISTOIVEITA LIITTYEN PALVELUIHIMME, VOIT LAITTAA MEILLE SÄHKÖPOSTIA TAI SOITA ALLA OLEVAAN NUMEROON